עוף עם מנגולד של רותי
עוף עם מנגולד של רותי
רכיבים:
בצלי שאלוט
שום
פלפל חריף אדום
2 עגבניות
פולקה
מנגולד - החלק הלבן
לימון
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
כורכום
כמון
אופן הכנה:
מתחילים עם טיגון אידוי:
שאלוט שום ופלפל חריף אדום , לפי מידת החריפות שרוצים.
מוסיפים שתי עגבניות קצוצות בלי קליפה
לאדות..
מוסיפים פולקה.
מתבלים עם מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה ומעט מים ומבשלים חצי שעה.
מוסיפים מנגולד מלמעלה - רק את החלק הלבן (מהשאר אפשר להכין פשטידה מעולה והופ את דוהרת להצלחה!)
לפזר כמון אם אוהבים, פלפל שחור ומלח וקוביות לימון טרי מהעץ עם קליפה. להמשיך לבשל עוד 20 דקות
איך נתייחס:
כל פולקה ללא עור = מנת חלבון
מוסיפים פחמימה ונהנים מארוחה שווה ומקדמת.
